جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی

حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد + توضیحات قوه قضاییه

حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد + توضیحات قوه قضاییه مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: ۹ عضو گروه تکفیری- تروریستی داعش که در سال ۹۶ قصد عملیات تروریستی در ایران علیه مردم را داشتند پس از دستگیری و طی روال قانونی و رسیدگی قضایی به پرونده به دار مجازات آویخته شدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 10
کد خبر: ۲۸۰۴۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حکم اعدام ۹ نفر از اعضای گروه تروریستی داعش با تایید دیوان عالی کشور اجرا شد.

هفتم بهمن ماه ۱۳۹۶ بود که فرمانده نیروی زمینی سپاه از انهدام یک تیم تروریستی داعش در منطقه غرب کشور خبر داد.

به گفته سردار پاکپور، داعش قصد داشت با اعزام عناصر خود به داخل ایران، در شهر‌های مرزی و مرکزی کشور چند علمیات تروریستی علیه مردم انجام دهد که در تور اطلاعاتی و امنیتی رزمندگان اسلام قرار می‌گیرند.

رزمندگان قرارگاه نجف سپاه با همکاری سربازان گمنام امام زمان (ع) پس از اشراف اطلاعاتی، شناسایی مشخصات، موقعیت دقیق و محل اختفای تیم تروریستی در مناطق صعب العبور غرب کشور، اقدام به محاصره تروریست‌ها کرده و در یک عملیات نظامی، تعدادی از عناصر داعش را به هلاکت به رسانده و تعدادی دیگر را نیز دستگیر کردند.

در جریان این عملیات، تعدادی از عناصر داعشی نیز با منفجر کردن جلیقه انتحاری به هلاکت رسیدند.

در این درگیری ۳ نفر از رزمندگان قرارگاه نجف به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

از اعضای این تیم تروریستی انواع سلاح‌های جنگی، مهمات، اسلحه تیربار، ۵۰ عدد نارنجک، تعدادی دوربین ترمال، کلت کمری و مقادیر زیادی مهمات و خشاب کشف شد.

پرونده این متهمان به اتهام محاربه از طریق بغی و قیام مسلحانه و نگهداری سلاح جنگی با نیابت قضایی به دادسرای عمومی و انقلاب تهران ارجاع و پس از انجام تحقیقات و صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شد.

پس از برگزاری جلسات رسیدگی به پرونده با حضور متهمان و وکلای آنها، دادگاه با توجه به محتویات و مستندات پرونده، اقاریر و اعترافات متهمان در کلیه مراحل دادرسی، حمل سلاح، درگیری با ماموران سپاه پاسداران و به شهادت رساندن سه نفر از رزمندگان قرارگاه نجف، ۹ نفر از اعضای گروه تروریستی داعش را به اعدام محکوم کرد.

در نهایت پس از تایید و ابرام حکم دادگاه از سوی دیوان عالی کشور، ۹ عضور گروه تکفیری-تروریستی داعش به دار مجازات آویخته شدند. / میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار